Rigelig ideer For kollegiet succes omkring Nation

Efter en stor indsats, er du endelig i college. Hvad er næste? Du kan have svært ved at justere i første omgang. Disse tips vil hjælpe dig gå gennem college og blive en vellykket studerende.

Aldrig udsætter når det kommer til at søge legater og stipendier. Undertiden er fristerne meget tidligt i en studerende high school senior år. Disse penge kan være meget vigtigt. Du skal altid udfylde dine papirer og få det på tid.

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af hvordan du kan være vellykket i college, tjek hvis de tilbyder et kursus for at lære færdigheder, undersøgelse. High school er meget anderledes end college, og du kan være på et tab for hvordan man får gode karakterer. Hvis du ved hvordan man studerer, vil du gøre det bedre i klassen.

Balance din klasse belastning med klasser skal du sammen med mindst ét valgfag, som du nyder. Overveje at tage en frygtede klasse til at få det overstået, snarere end at have det hang over hovedet og frygter det. Du vil helt sikkert ikke at finde dig selv den enlige senior blandt en klasse består kun af freshman.

Tage offentlig transport til skole. Det kan være lige så hurtigere eller hurtigere end at køre. Desuden vil du ikke nødt til at spilde tid på at lede til en parkeringsplads. Du behøver ikke at betale for gas og parkering passerer. Dette er også en god måde at gøre noget for vores planet.

Hvis du deltager i en skole i en anden medlemsstat, eller hvis du vil leve i sovesale, tænke to gange før bringe din bil. Det er svært at finde parkering i en storby. Der er udgifter, der er involveret med vedligeholdelse af en bil, og på grund af dine studier, det måske ikke engang være overkommeligt at have én.

Køb brugte bøger. Det kan være meget dyrt at købe bøger du har brug for skolen. Hvis du betaler en masse for college allerede, kan du spare penge, når du kan. Der er en række forskellige steder du kan finde brugte lærebøger. Du kan endda finde tilbud online. Hvis du køber brugte bøger, vil du spare et ton af kontanter.

Mens at tage valgfag kan hjælpe med at styre dig til en stor, prøve andre muligheder for efterforskning. Blive involveret i aktiviteter på campus. Tilmeld dig nogle klubber og tilmelde sig arbejde muligheder. Der er masser af ting at vælge imellem. Prøv noget som du aldrig har gjort hver uge.

Tænke grundigt over planlægning din klasser, således at du er tilstrækkeligt udfordret uden at blive overbelastet. Du vil hurtigt finde dig selv overvældet hvis du underskrive op til mere end fire klasser. Bland et par hårde klasser med et par lettere ones.

Hvis du har en vigtig test den næste dag, Sørg for at gennemgå dine noter før sengetid. Dermed vil faktisk hjælpe dig med at behandle alle info under din søvn! Mens du drømmer, gør du hjerne forbindelser til den viden, du forsøger at lære. Når du går over det i morgen, vil du finde tingene lettere proces.

Når du er i college, forsøge at få så meget som du kan fra erfaringen. Du skal sætte din energi til succes. De ovenstående Råd vil hjælpe dig med at opfylde dit fulde potentiale. Snart du vil virkelig være at have en fantastisk tid på colleg

Leave a comment